A programba bevont célcsoport tag és a jelen felhívás kedvezményezettjei között kötendő támogatási szerződés megkötésének napján

– 30 év feletti álláskeresők célcsoportja esetén: az egyén a 30. életévét már betöltötte és a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálatnál regisztrált álláskereső.

– fiatalok célcsoportja esetén: 18-25 év kor között az IGR regisztrált alanya; 25-30 év között a 25. életévét már betöltötte, de a 30. életévét még nem és a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálatnál regisztrált álláskereső

 

 

A projekt keretében bevont célcsoport lakcíme a Közép-Magyarországi régió területén nem lehet. Amennyiben a célcsoport lakcíme a Közép-Magyarországi régióban van, azonban életvitelszerűen a 6 kevésbé fejlett régió valamelyikében él, azaz tartózkodási helye valamely kevésbé fejlett régió, úgy a programba bevonható.

A projekt keretében bevont célcsoport lakcíme, a tervezett vállalkozói tevékenység megvalósulási helyszínén szükséges, hogy legyen, azaz az adott régióban állandó lakcímmel, vagy tartózkodási hellyel szükséges rendelkezni mely szerepel a lakcímkártyán.

A területi korlátozásra vonatkozó dokumentumok a támogatási kérelem jogosultsági ellenőrzése, tartalmi értékelése során, valamint a megvalósítás és a fenntartás időszakában bármikor bekérhetőek. A dokumentumok rendelkezésre állása a projekt megvalósítási időszakában bármikor ellenőrizhető.

 

 

30 évnél fiatalabb álláskeresők
30 évnél idősebb álláskeresők
Képzésbe bevonandók száma (min. fő) Képzést eredményesen elvégzők száma (min. fő) Létrehozott vállalkozások száma (min. db) Képzésbe bevonandók száma (min. fő) Képzést eredményesen elvégzők száma (min. fő) Létrehozott vállalkozások száma (min. db)
Célérték 1101 990 978 578 520 515A program számai az Észak-Magyarországi Régióban

– a nyilvántartás élő – real time – adatai

Itt a program összesített, valós idejű adatai láthatóak, melyek regisztráltak számára jelenítődnek meg.