A 30 év feletti álláskeresők esetében

A honlapon történő regisztráció után várjuk a szándéknyilatkozatot és a Támogatási Szerződést aláírva postai úton az MVA 1277 Budapest 23. Pf:4. címre.

 

A fiatalok célcsoportja esetén:

18-25 év kor közötti fiatal és az IGR regisztrált alanya;

Üres képzési helyek vannak a GINOP-5.2.2 programban – azonnal tudják a csatlakozásukat jelezni a meghirdetett képzési csoportokba a www.eszakmagyar.mva.hu oldalon. Amennyiben megfelelnek a jogosultsági feltételeknek, és kétoldalúan aláírt Támogatási Szerződéssel rendelkeznek, mehetnek a képzésbe a program előrehaladása szerint. Jelenlegi előrehaladási ütemezés szerint képzésbevonást követő 3-4 hónapon belül – amennyiben létrehozzák vállalkozásukat és benyújtják a GINOP-5.2.3 pályázatukat − 1,5 millió forintos támogatási előleggel rendelkezhetnek, mellyel elkezdhetik a 8-12 hónapos projektjük megvalósítását.

25-30 év közötti fiatal, a 25. életévét már betöltötte, de a 30. életévét még nem;

Már csak korlátozottan állnak rendelkezésre képzési helyek a GINOP-5.2.2 programban, mivel ott a 98 db képzési helyből 30 db (2018-01-19-i adat) betöltésre került és folyamatos a képzésbevonás. A 25-30 év közötti álláskereső fiataloknak érdemes figyelnie, hogy a www.eszakmagyar.mva.hu oldalon meghirdetett soron következő képzési csoportokba még be tudnak csatlakozni, így előbb juthatnak támogatáshoz (Jogosultsági feltételek rendben vannak és aláírható kétoldalúan a Támogatási Szerződés a képzés indulásáig.

 

regisztráció-alapadatok
írja be a jelszót
jelszó újra

A 30 év feletti életkorú jelentkezők számára a regisztráció korlátozásra került 2020-11-07-én. A 30 feletti életkorú jelentkezők számára közzétett közlemények itt megtekinthetőek: 

https://www.segitunkinditani.hu/a-30-ev-feletti-eletkoru-jelentkezok-bevonasanak-ujranyitasa//

A regisztrációval hozzájárul hogy az MVA Segítünk Indítani! programmal kapcsolatos információkat email elérhetőségére továbbítja.