Minden héten pénteken 10:00-kor online élővideós tájékoztató – belépési paraméterek ide kattintva elérhetőek.

COVID helyzetre való tekintettel, a nyílt napok ZOOM élővideós tájékoztatón keresztül zajlanak, otthonról, kényelmesen informálódhatsz, csatlakozhatsz a programhoz, ne maradj le, fogynak a helyek!

Segítünk Indítani! – itt tudsz csatlakozni programunkhoz! Regisztrálj!

A regisztrációt követően és a fiók aktiválását követően a 
www.segitunkinditani.hu oldalon lépjen be és folytassa a jelentkezés teendőit.


A program célja:

A Magyarország területén új egyéni vagy mikro vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására. Ennek érdekében a program segítséget nyújt üzleti tervük kialakításához ismeret és készségfejlesztéssel, valamint 4,5 mFt vissza nem térítendő támogatást biztosít a jóváhagyott üzleti terv alapján indított vállalkozás induló költségeihez.

A program az Ifjúsági Garancia Program keretében valósul meg, így a munkaviszonnyal és nappali tagozatos hallgatói, tanulói jogviszonnyal nem rendelkező fiatalok vállalkozóvá válásához nyújt segítséget.


Ki vehet részt a programban?

A programban 30 év alatti fiatalok vehetnek részt. A programba más vállalkozásban többségi üzletrésztulajdonnal (50% feletti) nem rendelkező fiatalok jelentkezhetnek. A jelentkező fiatalok közül azok kerülnek kiválasztásra, akik vállalkozás indításához megalapozott ötlettel, reális elképzeléssel, vállalkozói attitűddel rendelkeznek.

A 30 év feletti életkorú jelentkezők számára rendelkezésre álló 587 képzési hely betelt 2019-12-14-én. Emiatt már csak a 30 év alatti jelentkezők számára van lehetőség a programba csatlakozni.

A képzési csoportok indítása folyamatos, összesen 1101 képzési hely van a 30 év alatti jelentkezők számára a program előrehaladása, a rendelkezésre álló képzési helyek száma – az összesített statisztika számadatainál – a honlap kezdőlapján látható.
A képzési helyek fogynak, jelentkezz!

regisztráció-alapadatok
írja be a jelszót
jelszó újra

A 30 év feletti életkorú jelentkezők számára a regisztráció korlátozásra került 2020-11-07-én. A 30 feletti életkorú jelentkezők számára közzétett közlemények itt megtekinthetőek: 

https://www.segitunkinditani.hu/a-30-ev-feletti-eletkoru-jelentkezok-bevonasanak-ujranyitasa//

A regisztrációval hozzájárul hogy az MVA Segítünk Indítani! programmal kapcsolatos információkat email elérhetőségére továbbítja.