Ahhoz, hogy folytatni tudja a programot az alábbi teendőket szükséges elvégezni és a felsorolt dokumentumokat kell postai úton is eljuttatni részünkre:

  • Kompetenciamérési feladatsor igénylése a https://www.segitunkinditani.hu/regisztracio-e-ugyintezes/#kompetenciameres linken. 
  • Támogatási szerződés 3 eredeti aláírt példányban, kérem Regisztráció-E-ügyintézés menüpontban a https://www.segitunkinditani.hu/regisztracio-e-ugyintezes/#reg-szand-tsz linken töltse ki az űrlapot, kitöltés után letölthetővé válik a Támogatási szerződése PDF formátumban, ezt a dokumentumot kérjük nyomtatni és aláírva megküldeni részünkre 3 eredeti aláírt példányban.
  • Szándéknyilatkozat 1 eredeti aláírt példányban kérem Regisztráció-E-ügyintézés menüpontban a https://www.segitunkinditani.hu/regisztracio-e-ugyintezes/#reg-szand-tsz linken töltse ki az űrlapot, kitöltés után letölthetővé válik a Szándéknyilatkozat PDF formátumban, ezt a dokumentumot kérjük nyomtatni és aláírva megküldeni részünkre 1 eredeti aláírt példányban.
  • Az ESZA adatszolgáltatás adatlapja kérem, töltse ki online a honlapon a Regisztráció-E-ügyintézés menüpontban az ESZA bemeneti kérdőívre kattintva. Kitöltés és a „Beküldés” gomb megnyomása után letölthetővé válik az űrlap PDF formátumban, ezt a dokumentumot kérjük nyomtatni és aláírva megküldeni részünkre 1 eredeti aláírt példányban.
 
Életkortól függően: Hatósági Igazolás vagy Ifjúsági Garancia Rendszer Irányítólap
  • 25 év felett: Álláskeresést igazoló Hatósági Igazolás 1 eredeti példányban és 2 másolati példányban. Kérem, küldje meg részünkre, az eredeti Foglalkoztatási Osztály munkatársa által aláírt álláskeresést igazoló, Hatósági Igazolást amelyen látható, hogy jelenleg álláskereső 1 eredeti, két másolati példányban. (25 év feletti jelentkezőknek kötelező melléklete a szerződésnek)  
  • A 25 év alatti jelentkezőknek az Ifjúsági Garancia Rendszer Irányítólapja (Járási hivatal foglalkoztatási osztályán kell kérni) kötelező melléklete a Támogatási szerződésnek – mely igazolja az álláskeresési státuszt is – 1 eredeti 2 másolati példányban, (aláírva az „Ifjúsági Garancia Rendszerben résztvevő” résznél).  
  • Kérem, a Regisztráció – E – Ügyintézés menüpontban (Motivációs vizsgálat_ÉM) töltse ki a Motivációs vizsgálat űrlapot. Kitöltés után, ellenőrzésre kerül az űrlap.             „A motivációs vizsgálat kitöltését befejeztem, annak tartalma végleges, kiértékelhető, ellenőrizhető” szövegnél pipálja be a jelölő négyzetet.
  • www.tavoktatas.mva.hu oldalon elérhető alapvető digitális írástudás fejlesztését segítő tananyag visszaellenőrző tesztsorainak 50%-os eredményességgel történő kitöltése – visszaigazolása. (beiratkozási jelszó: ginop519 https://www.segitunkinditani.hu/kepzesinditas-elokeszitese-bevonas-publikus-sorrendezese/ felület tetején található űrlapon szükséges visszaigazolni a kvíz kitöltését.

 
A postai úton beküldendő dokumentumokat, az MVA 1277 Budapest 23. postafiók: 4. címre szükséges küldeni.

Kérjük, amennyiben folytatja a programot, jelezze az MVA egyedi visszajelzések felületen, https://www.segitunkinditani.hu/mva-egyedi-jelzesei-onnek/ a honlapon a „saját előrehaladás tervezett időpontjai” résznél az Ön által tervezett ütemezést a forráshozjutáshoz, a vállalkozásalapításhoz.