Az MVA toborzási versenyt hirdet a jelentkezők között,

A határdő 2020-12-18 24:00.

Díjazás:
1. hely – nagyértékű (300.000 Ft) televízió
2.-3. hely – Ipad
4-10. hely powerbank

Feltételek:

1. A versenyben a programban vállalkozást létrehozó jelentkezők vehetnek részt. (2021. január végéig, tehát nemcsak ezidáig vállalkozást már bejegyeztető jelentkezők, hanem azok is akik később létrehozzák).

2. A regisztrációs űrlap “Kérjük, itt jelezze honnan/kitől értesült a program lehetőségéről” adatmezőjébe szerepelnie kell a “betorborzó” jelentkezőnek.

3. Akiket betoborzásra kerülnek, azon jelentkezőknek a 30 év alatti korosztályba kell tartozniuk.

4. Akiket betoborzásra kerülnek, azon jelentkezőknek is létre kell a programban vállalkozást hozni.

5. A versenyben – a KMR régió kivételével – bármely másik 5 konvergencia régióból (ÉAR, DAR, DDR, NYDR, KDR) betoborzott jelentkező is beszámítható. Felhívjuk a figyelmet, hogy a tartózkodási hely igazolásának feloldása a 30 év alatti korosztályban megengedi más régióból (kivéve KMR) történő jelentkezés az ÉM programba. A KMR régiós lakcímmel rendelkező jelentkező akkor tud ide, az ÉM régiós programba belépni, ha lakcímkártyával ÉM régiós tartózkodási helyet igazol.

6. A versenyben természetesen más régióból programba lépő jelentkező is részt vehet, ha ebben a régiós programban vállalkozást hoz létre (1. pont).

7. A határidő letelte után, e-mailben majd kérjük megküldeni a betoborzó jelentkezőktól a listájukat, egyértelműsítés érdekében, a betoborzott jelentkezőkről.

8. A mai naptól betoborzott – honlapon regisztráló – jelentkezők száma kerülhet figyelembevételre, a mai naptól időben visszamenőlegesen nem tudjuk beszámítani a betoborzott jelentkezőket. Figyeljük a dupla regisztrációkat, ha korábban valaki már regisztrált, az újabb regisztráció nem kerülhet figyelembevételre.

A toborzási verseny azon szükségszerűség miatt indul, hogy sok a programban az elmaradó vagy a már lemorzsolódó jelentkező. Most, hogy a MÁK egyértelművé tette a program zárásához tartozó szabályokat, az MVA túl kell hogy toborozza a bevonandó jelentkező célszámát, annak érdekében, hogy maximálizálni tudja a jóváhagyott Üzleti Terveket a 30 év alatti korosztályban is, így elérje a 1493 létrehozandó vállalkozás célszámát.

Röviden:
Mindenki szóljon akinek csak tud, és kérje meg hogy tüntesse fel a nevét a 2. pont szerint a regisztrációkor.